In verkoop

Financiering

Weten of het appartement van u voorkeur binnen de financiële mogelijk­heden ligt?

Neem contact op

Financierings­check

Bent u geïnteresseerd in een appartement in project HORTUS? Door een financieringsverklaring toe te voegen aan uw inschrijving krijgt u voorrang bij toewijzing. Hieronder leggen we uit hoe u de financieringscheck kunt doen. 

Geïnteresseerden kunnen een vrijblijvende afspraak (van circa 30 minuten) inplannen bij de Rabobank via Eline, Marthy of Ismail. Na afloop krijgt u een vrijblijvend Rabobank oriëntatierapport, als PDF-document. Dit document dient u up te loaden bij het inschrijfformulier wanneer wij in verkoop zijn. Het is ook mogelijk om u in te schrijven zonder financieringscheck, maar met financieringscheck krijgt u voorrang bij de toewijzing.

Wanneer een financiering niet haalbaar blijkt te zijn, is dat zowel voor de koper als de ontwikkelaar een enorme teleurstelling. Daarom is het belangrijk dat geïnteresseerden die zich inschrijven goed op de hoogte zijn van hun financiële mogelijkheden.

De Rabobank kijkt al even mee in de ontwikkeling van plan HORTUS. Dit maakt dat zij volledig op de hoogte zijn van het project en de verschillende woningen en zij u met de meeste kennis het beste advies kunnen geven.

Uiteraard bent u vrij om te bepalen bij welke aanbieder u uiteindelijk uw hypotheekaanvraag wilt doen. 

Energiezuinig en duurzaam wonen

De Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koop je een milieuvriendelijk en duurzaam appartement in project Hortus ? Dan krijg je een extra duurzaam­heidskorting.*

Bekijk meer informatie op onze website.
*De voorwaarden kunt u hier bekijken. 

Bel of WhatsApp direct met Eline, Marthy of Ismail en maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek en een financieringsverklaring.

Eline Landman

Eline Landman

Marthy ten Pierik-Voogd

Marthy ten Pierik-Voogd

Ismail Gur

Ismail Gür

rabobank

Stadsplein 41
2903 HG
Capelle aan den IJssel

Mail financieeladvies.rotterdam@rabobank.nl

INTERESSE?

Meld u aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.


Aanmelden

Ontwikkeling

Kade 34, 3371 EP
Hardinxveld-Giessendam

Makelaar

Fluiterlaan 421
2903 HN Capelle aan den IJssel
Tel. 010 - 258 2900
Mail nieuwbouw@vanherk.nl